🎉  Kalder alle Lærere og Pædagoger ✨

🎉 Kalder alle Lærere og Pædagoger ✨

Her hos Piximakey, er vi så taknemmelige for jer filmpædagogiske ildsjæle, der bringer stop motion-animation ud i skoler og børnehaver. Måske er I allerede godt i gang - eller måske har I lyst til at kaste jer ud i at bruge animation som læringsramme, men er ikke kommet helt ud over rampen endnu. 

Uanset hvad, håber jeg at vi kan bidrage med faglig inspiration, redskaber og tips, der kan gøre det lettere at få succes med animation i hverdagen. Piximakey er udviklet sammen med lærere, pædagoger og ikke mindst børn - den udvikling er bestemt ikke slut, og vi vil altid gerne høre fra jer. 

Har I forslag til os eller brug for starthjælp til stop motion, kan I hive fat i os på  hello@piximakey.com - så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe jer videre. 😊

Da Piximakeys rejse startede for snart fire år siden, var vores mål at skabe et animationsunivers for alle. Noget, der kunne samle børn på tværs af interesser, kompetencer, alder og køn. En ramme for teknologisk læring, der holdt fast alt det gode, der kommer ud af at arbejde med sine hænder og samarbejde kreativt ansigt til ansigt.

Når vi hører fra lærere og pædagoger, at vores Piximakey-sæt - eller Piximakey-appen alene - understøtter kreativ læring og det 21. århundredes kompetencer betyder det alverden for os. Det fortæller os at vi er på rette spor, og det motiverer os til at udvikle vores læringsunivers med nyt tilbehør, materialer og inspirerende indhold i appen.

I dagene omkring jul, udgav vi en ny version af Piximakey-appen på App Store og Google Play. Vi har tilføjet tre nye videoguides, der gør det lettere at komme i gang - og der er flere på vej. Hvis der er noget specifikt indhold, I savner, må I hjertens gerne sige det til os. 🙏

Derudover har vi fikset en fejl, hvor man ved et uheld kunne komme til at tage nye billeder midt i filmen. Som prikken over i’et kan man nu også vælge om ens film skal være i lav, mellem eller høj billedkvalitet. 

🍏 App til iPhone/iPad

🤖 App til Android

Husk at smide en anmeldelse, hvis I synes om appen - det hjælper os med at nå ud til flere, og vi vil så gerne høre hvad I synes. :) Støder i på tekniske issues, er det bedst at I kontakter os direkte på hello@piximakey.com - så sætter vi vores udvikler på sagen. 👨🏻‍💻

Vi er altid glade for at se hvad vores brugere får lavet, så har I lyst til at indvie os i jeres animationsprojekter, skal I endelig dele dem med os på mail eller Facebook. Så kan vi inspirere flere til at komme i gang med stop motion - det behøver nemlig slet ikke være så svært, og potentialet er bare kæmpestort. 

Vi glæder os til et 2022 fyldt med kreativ undervisning, legende samarbejde og en skoledag, hvor det digitale, analoge, faglige og sociale går op i en højere enhed. 

 

De varmeste nytårshilsner fra 

Piximakey-teamet

Indsend en kommentar