FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar om Piximakey.

Ja, vi sælger Piximakey-sæt til skoler og børnehaver, både direkte og via vores europæiske forhandlere.

Ja, vi tilbyder en række klassesæt med indbyggede rabatter samt bundter med håndværksmaterialer, ekstra ler og skulpturværktøj. Afhængigt af din placering kan en Piximakey animationsworkshop være en del af vores tilbud.

Vores fysiske produkter er sikre fra 3 år og opefter. Produkterne overholder CE- og TÜV-certificeringen for legetøj.


Alle produkter er testet og overholder følgende gældende regler:

- Sikkerhed ved legetøj Direktiv 2009/48/EF
- EN 71-1:2014+A1:201
- EN 71-2+A1:2014
- EN 71-3:2019EN 71-8:2018
- EN 71-9 + A1:2007-

- EU-phthalaterdirektiv 2005/84/EF REACH-forordning (EF) nr. 1907/2006

Ja. Vi tilføjer muligvis køb i appen i fremtiden, men vi vil holde Piximakey-appen gratis at downloade uden annoncer eller vejspærringer.

Appen understøtter stop-motion-animation og greenscreen og har en tidslinje, løgskind, flytning og sletning af billeder, ændring af billedhastigheden og et-klik videoeksport. Du kan også tilføje lyde, såsom stemmeskuespil og lydeffekter, og dele din video nemt.

Slet ikke – du kan bruge appen selvstændigt uden at bruge en krone. Piximakey Stop Motion Studio gør det bare meget nemmere at få en flot film, da den har enhedsstativer, baggrunde og speciel animationsler.

Ja, du er velkommen til at mikse og matche dine animationsværktøjer. Piximakey-appen og Piximakey Stop Motion Studio er dog designet til hinanden for at gøre animation så sjov og nem som muligt.

Når du vil dele din film, klikker du blot på "Eksporter"-ikonet (en firkant med en bøjet pil). Når du klikker, bliver din film automatisk gemt i din Galleri- eller Fotos-app. Derfra kan du dele via e-mail, apps på sociale medier, tekstbeskeder osv.

Du skal give Piximakey-appen adgang til dit fotogalleri, for at videoeksporten kan fungere. Gå til Indstillinger, find dine apps, klik på Piximakey og sørg for, at "adgang til alle billeder" er aktiveret. Denne adgang bruges kun til at gemme videoen i mappen Fotos.

Piximakey-appen gemmer automatisk på din enhed, hver gang du tager et billede, og sikrer, at du ikke mister dit arbejde, hvis appen lukker ved et uheld. Dine projekter kan redigeres, også efter eksport af dem som videoer.

Ikke endnu, men hvis nok af vores brugere ønsker at samarbejde om et filmprojekt fra forskellige enheder, kan vi tilføje denne funktionalitet.

Ikke endnu, men skydelingsfunktionalitet står højt på vores ønskeliste til fremtidig udvikling.